Meidän työntekijä, Ben

Kuka: Ben, myyntipäällikkö
Työvuosia: 14

Benin työpäivät muodostuvat niin rutiineista, yllätyksistä kuin haasteista ja hyvin vaihtelevista työtehtävistä. Milloin hän tilaa tehtaalle raaka-ainetta tai metsästää juuri oikeanlaista teippiä. Kokenut myyntimies hoitaa oikeastaan homman kuin homman. Vaikka saumauskoneella häntä ei vielä ole nähtykään. Päättäväinen ongelmienratkaisija, jolta tietoa ja apua voi saada tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja mitä hän ei osaisi, ainakin hän tietää mistä asiaan voi löytää ratkaisun. Haasteita on hyvä olla.

Vaikka Ben mieluusti tekee kaikkea mitä päivä ikinä tuo tullessaan, tärkeimpiä tehtäviä hänelle silti ovat myynti ja hinnoittelu. Hän laskee hinnat niin heijastimille kuin muillekin tuotteille. Ollessasi Benin asiakas, voit olla varma, että saat määrätietoista ja asiantuntavaa palvelua. Voisi sanoa, että ’just eikä melkein’.

Ben kertoo, että innostavaa hänen työssäään on hyvä porukka, jonka kanssa saa työskennellä. Asiakkaat tuovat hyviä haasteita yhtälailla kuin tuotantokin. Vaihtelevuus pitää työpäivät mielenkiintoisina. Ala on vanha, mutta meillä on vahva tahto kehittyä. Ben vielä toteaa, että mennään maltilla ja järkevästi eteenpäin.

Meidän monitaiturin matkassa roikkuu kaikken mieluiten jääkkiekkoseuran heijastin.