Suvulla on saumat 70 vuoden jälkeenkin

”Leaniin siirtyminen on ollut yksiä merkittäviä uudistuksia” Kertoo Saintexin toimitusjohtaja Susanna Blomqvist.

 

Juhlavuosi tuo mukanaan monenlaista mielenkiintoista tapahtumaa, mutta yhtä lailla juhlavuoteen sisältyy niitä käytännönkin asioita.

Leaniin siirtyminen on ollut yksiä merkittäviä uudistuksia, mikä on ollut positiivinen muutos meidän tuotannossa. Työt meillä etenevät entistä jouhevammin, ja mikä parasta henkilökunta viihtyy ja tiimityöskentely on hiottu huippuunsa.

Kouluttautuminen Leanin maailmaan ei ole ollut vain lyhyt perehdytys, vaan meille se on jatkuvasti läsnä oleva periaate. Meillä tuotteiden laatu, ja arvostus asiakasta kohtaan on prioriteetti numero yksi. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että haastamme jatkuvasti itsemme tekemään asiat entistä virtaviivaisemmin. Ihan pienilläkin muutoksilla on uskomattoman isot vaikutukset.

Hyvänä esimerkkinä on uuden ERP:in käyttöönotto, jonka avulla muun muassa minimoimme turhan työmäärän. Otamme uuden askeleen digitaalisuuteen, ja täyden hyödyn meidän kapasiteetistä.

2016 alkanut projekti TEKESin leader ohjelmassa toi mukanaan älyheijastimen. Digitaalisuus on entistä vahvemmin läsnä meidän tekemisessä. Meidän kuulumisia voi seurata niin Facebookista kuin Instagramistakin.

Uusi 25.5.2018 voimaan tuleva EU:n tietosuoja-asetus on myös meillä otettu onnistuneesti hallintaan.

Lisäksi juhlavuoteen on mahtunut pohdintaan asiakasarvon merkityksestä, ja miksi olemme olemassa. Emme voi pitää itsestään selvänä näinkin olennaisia asioita.
Tulemme olemaan mukana eri messuilla, ja myöhemmin juhlavuosi huipentuu asiakkaille ja sidosryhmille suunniteltuun juhlapäivään. Näistä kuitenkin lisää myöhemmin.