Nyt välähti!
Teetä heijastin

Heijastinpalvelu – lisää näkyvyyttä

 

Suomalainen heijastin tuo brändinne näkyviin oikeassa valossa. Se on käytännöllinen ja turvallinen lahjaidea niin asiakkaille kuin henkilöstölle.

Saintex on valmistanut heijastimia yli 30 vuotta ja hallitsemme sen muodot ja lainalaisuudet. Kaikki valmistamamme heijastimet ovat CE-tyyppihyväksyttyjä ja täyttävät standardin mukaiset vaatimukset. Heijastimemme tehdään alusta loppuun Suomessa, Itä-Helsingin Kurkimäessä.

Autamme ideoinnissa

Voimme painaa heijastimeen esimerkiksi yrityksenne logon tai kuva-aiheen. Voit valita painatuksen joko yhdelle puolelle tai molemmin puolin heijastinta. Jos haluat, autamme suunnittelussa ja ideoinnissa!

Monipuolisen perusmuotovalikoiman lisäksi valittavana on myös yksilöllinen oma muoto -heijastin. 

Aineistot ja painatus

Logot ja kuva-aiheet painetaan heijastimeen neliväripainolla CMYK-väreissä. Tuetut tiedostotyypit aineiston valmistukseen ja painoa varten ovat: .pdf, .ai, .eps, .jpg, .psd ja .png.

Painamme värit niin lähelle todellista kuin se teknisesti on mahdollista. Heijastinkalvo vaikuttaa jonkin verran värien toistuvuuteen. Suosittelemme lähettämään logot aina vektoritiedostoina. Vektoroiduissa aineistoissa värimuokkaukset ovat mahdollisia. 

kuvia-suomesta-harri-saynevirta-öinen_kaupunkinäkymä (1)

Heijastavat tuotteet

Näkyvyys luo turvallisuutta

Saat heijastavaa pintaa muuallekin kuin vain heijastimiin. Jos tuotteen on hyvä näkyä myös pimeässä, vaikka mahdollisen sähkökatkon vuoksi, lisää siihen heijastuspinta.

Kysy kohteista ja ratkaisuista!

Varainhankinta

Heijastin toimii myytävänä tuotteena

Kun luokalle, seuralle, yhteisölle tai järjestölle tarvitaan lisätuloa, teettäkää tilanteeseen sopivat heijastimet. Olemme tehneet valmiiksi laskelmat, joilla varoja voidaan kerätä käyttöönne heijastimien myynnillä.

Hyvä tietää heijastimista

Heijastin on henkilönsuojain, jonka valmistusta ja markkinointia säädellään Euroopassa omalla henkilönsuojaindirektiivillä. Löydät tästä kertovat EN 13356:2001 tai 17353:2020 -merkinnät heijastimen käyttöohjeesta tai pakkauksesta. Suomessa heijastimien turvallisuutta valvoo TUKES.

Miksi on hyvä käyttää heijastinta?​

Meillä täällä Suomessa pimeää ajanjaksoa riittää. Ja hämärän aikaan liikkuvia jalankulkijoita tai pyöräilijöitä on erittäin vaikea havaita, jos heillä ei ole heijastinta. Valmistamamme heijastimet auttavat autoilijaa havaitsemaan jalankulkijan jopa seitsemän kertaa niin kaukaa kuin ilman heijastinta kulkevan.

Heijastimen käyttö​

Kiinnitä heijastin riippumaan polven korkeudelle niin, että se pääsee vapaasti heilumaan ja näkymään sekä eteen että taakse. Autoilija havaitsee sinut parhaiten, kun kiinnität heijastimen tien puoleiselle sivulle.

Heijastimen ominaisuudet

Heijastimen heijastavuus ilmoitetaan CIL-arvolla. Tämän nk. heijastavuusarvon tulee olla vähintään 400 CIL. Mitä suurempi luku, sitä parempi on heijastimen heijastavuus. CIL-arvon lisäksi heijastinstandardi edellyttää, että heijastimen heijastavan alueen pinta-alan tulee olla vähintään 15,6 cm2. Heijastimelle on aina löydyttävä myös käyttöohjeet, jotka ovat tuotepakkauksessamme.

Heijastimen taustaa

Jalankulkijan heijastin on suomalainen keksintö 1940- ja -50-lukujen taitteesta. Tähän aikaan heijastimet olivat vielä jäykkiä prismaheijastimia, joista on pikkuhiljaa siirrytty nykyisiin keveisiin muovikalvosta valmistettuihin heijastimiin, joihin on mahdollista valita monipuolisia muotoja, värejä ja painatuksia. Tavoitteemme on tuoda jalankulkijalle ja pyöräilijälle näkyvyyttä ja auton kuljettajalle reaktioaikaa – pelastaa pimeässä liikkuvat. Heijastin on parhaimmillaan edullinen henkivakuutus.