Riitta Huuhtanen Saintexin hallitukseen

Riitta Huuhtanen Saintexin hallitukseen

Viime syksynä seitsemänkymppisiä juhlinut Saintex Oy saa vahvistusta, kun Kalevala Korun toimitusjohtajana toimineesta Riitta Huuhtasesta tulee yhtiön hallituksen jäsen.

– Olen todella iloinen ja otettu tästä luottamuksesta. Vakuutuin Saintexin omistajien näkemyksestä yhtiön kehittämiseksi, ja uskon että kokemukseni palvelee näitä tavoitteita, sanoo Riitta Huuhtanen.

Huuhtanen ehti toimia Kalevala Korussa vuodesta 2005 aina tämän vuoden tammikuulle. Ensin myynti- ja markkinointijohtajana ja sitten viimeiset seitsemän vuotta yrityksen toimitusjohtajana. Huuhtasella on vahvaa        osaamista mm. brändijohtamisesta ja  -viestinnästä, yrityksen arvon kehittämisestä ja kilpailukyvyn varmistamisesta nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja design-muovituotteiden tukkumyynnistä. Huuhtanen toimii myös Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan puheenjohtajana.

Perheyritys Saintex Oy on tällä hetkellä vanhin Suomessa yhtäjaksoisesti toiminut muovituotteiden valmistaja Helsingistä, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat liikelahjaheijastimet ja design-heijastimet. Riitta Huuhtasen odotetaan tuovan uudenlaista näkemystä ja toimintatapoja Saintexin nykyiseen hallitustyöskentelyyn ja sillä tavoin tukea yrityksen johtoon sekä koko yrityksen toimintaan muuttuvassa maailmassa.

Lisätiedot:

Saintex Oy, Susanna Blomqvist,
puh. +358 40 5419 035,
sähköposti: susanna.blomqvist(at)saintex.fi, www.saintex.fi

Riitta Huuhtanen,
puh. +358 50 533 1859,
sähköposti: huuhtanenriitta(at)gmail.com